Upplevelsepaket

Här presenteras våra färdiga upplevelsepaket.

Vildmarksäventyret Jägarstugan
Jägarstugan är en anläggning skapad av Gränsland som har gjort en vildmarksanläggning tillgänglig för alla. Anläggningen ligger i storskogen nordväst om Sandviken mellan Stocksbo och Kungsberget. 

Vildmarksäventyret Jägarstugan är ett paket med helpension och upplevelser under ett dygn. De aktiviteter ni kan välja bland är bland andra 7-kamp, teambuilding och konferens. Vildmarksbad ingår också i paketet.  Paketet är tillgängligt året runt.

Läs mer (pdf)
Pris: Begär offert

Skärgårdsäventyret Rönnhamn
Rönnhamn är ett gammalt fiskarläger ca 25 km norr om Gävle.

Skärgårdsäventyret Rönnhamn är ett paket med helpension och upplevelser under ett dygn. De upplevelser som ingår är färden till Rönnhamn, 7-kamp och bastubad med bad i havet. Önskas andra aktiviteter exempelvis teambuilding eller fiske, så ordnar vi det och vi har även möjlighet att anpassa tiderna efter ert önskemål.

Detta paket är ej tillgängligt från midsommar och fram till mitten av augusti. Paketet anpassas efter årstid och väderförhållanden. 

Läs mer (pdf)
 
 Pris inkl. moms exkl. moms
 8-21 personer  1875:-/person 1500:-/person
Vid färre deltagare stiger priset per person.
Vid större grupp begär offert för pris och förslg på upplägg.


Dalälvsäventyret
Dalälvsäventyret är ett paket med helpension och upplevelser under två dygn i vildmarken.

Äventyret startar i Avesta med mountain bikecykling. Under eftermiddagen anländer deltagarna till Näs Bruk och därifrån är det paddling till första lägerplatsen. Dag 2 är det paddling i Färnebofjärdens nationalpark till andra lägerplatsen. Dag 3 är det en kortare paddling med lunchavbrott till Gysinge där äventyret avslutas. Alla måltider tilllagas och serveras i naturen och övernattning sker i miltärtält.

Läs mer (pdf)
 
Pris inkl. moms exkl. moms
10- personer 5625:-/person 4500:-/person
Vid färre deltagare stiger priset per person.