Äventyrarnas aktiviteter aktiviteter passar utmärkt för företag, konferensgrupper och skolklasser men också för privata sällskap samt för er som vill utveckla kunskapen inom längdskidåkning. Boka in oss när ni har konferens, kick off, skolresa, möhippa/svensexa eller vid något annat tillfälle.

Gruppaktiviteter
Vi har ett stort utbud av aktiviteter för både företagsgrupper och privata sällskap, exempelvis 7-kamper, teambuilding,multisport, utflykter och vedeldade badtunnor. Det går också bra att boka lunch, middag eller fika i samband med en aktivitet. Vi erbjuder också olika paketlösningar med boende, mat och aktiviteter,

Konferenser
Vi har stor kompetens att erbjuda kompletta konferenspaket där vi mixar konferens, boende, måltider och upplevelser till en kundanpassad lösning. Ring eller mejla oss och du har ett paketerbjudande inom ett dygn. Erbjudandet innehåller alla delar av konferensresan samt förslag på plats som passar just er grupp. Tack vare vår bredd av samarbetspartners har vi möjlighet att på ett säkert sätt hitta rätt anläggning och miljö för att just dina önskemål och behov ska tillfredställas. Vi välkomnar alla sorters grupper och kan med vår unika bredd erbjuda paket för de flesta gruppers budget.

Sportcentralen Högbo Bruk
Vid Sportcentralen i Högbo Bruk finns under sommartid kanotuthyrning och rullskiduthyrning. Butiken säljer kanottillbehör, MTB-tillbehör samt dryck och energi. Vi erbjuder också teknikträning i kajak, canadensare och på rullskidor. I närheten av Sportcentralen finns också höghöjdbanan där vi tar emot både grupper och privatpersoner. 
Vintertid kretsar Sportcentralen kring längdskidåkning. I butiken kan du då köpa det mesta du behöver för längdskidåkning, hyra skidor, få vallaservice eller ta en lektion i längdskidteknik. Vi har både grupplektioner och privatlektioner.  
Vi arrangerar även skidläger efter kundens önskemål och även på andra platser om snöläget eller önskemålet kräver det.

Färnebofjärdens Nationalpark
Äventyrarna har dispens för att arrangera upplevelser och äventyr i Färnebofjärdens Nationalpark. Det ger oss möjlighet att skapa unika upplevelser i parken. Fjärden är unikt sammansatt med ett myller av liv i en mosaik av speciella miljöer. Strandkärr, älvängar, översvämningsmark och gammelskog ger besökare oförglömliga naturupplevelser. De periodiska översvämningarna sätter en stark prägel på nationalparken och den flikiga konturen omgärdar mer än 200 vackra öar och skär. Myrmarker och barrskog med norrlandskaraktär möter sydliga lövskogar med inslag av ek och lind. Titta gärna in på www.farnebofjarden.se och låt er intresseras av vad nationalparken har att erbjuda av naturupplevelser.