Konfenrens

Vi bokar din konferens!
Vi har stor kompetens att erbjuda kompletta konferenspaket där vi mixar konferens, boende, måltider och upplevelser till en kundanpassad lösning. 

Ring eller mejla oss och du har ett paketerbjudande inom ett dygn. Erbjudandet innehåller alla delar av konferensen samt förslag på plats som passar just er. 

Vi har ett nära samarbete med Högbo Brukshotell och tillsammans kan vi erbjuda er lösningar som passar just er. Vi samarbetar också med flera anläggningar såsom Söderfors Herrgård och Sandvik Lägergård.

Om Ni har önskemål om annan anläggning, annan ort eller önskemål om aktivitet som kräver annan plats, bokar vi det också. 

Konferenspaket
Vi skräddarsyr gärna er konferens men har också ett par färdiga programförslag som innehåller en stor del aktiviteter.

Teamkonferens - Middagsäventyret 
Vårt konferenspaket Middagsäventyret har stort fokus på samarbete. Syftet med "Teamkonferensen" är att öka förståelsen för gruppdynamik och samarbete  samt ge nycklar för grupputveckling. Här ges verktygen för att nå bättre resultat genom varandra.

Vi kan också erbjuda möjligheten att köpa till en grupputvecklingskonsult som håller i utbildningen/konferensen. Vi samarbetar med grupputvecklingskonsulter med mångårig erfarenhet av grupputveckling och vi, Äventyrarna, har lång erfarenhet av fysiska grupputvecklingsarrangemang för stora och små grupper. 

Vid middagsäventyret är gruppens gemensamma mål för dagen är att bygga upp en "festlokal" med middag. 

Läs mer (pdf)

Vildmarkskonferens i Nationalparken
Vildmarkskonferens i Färnebofjärdens nationalpark är ett paket med teamupplevelseroch konferens under två dygn.

Paketet innehåller bland annat paddling i nationalparken, en övernattning i militärtält och en övernattning på Gysinge Herrgård, vandring med teamtävlingar, konferens både ute i det fria och i konferenslokal samt måltider i naturen och på Herrgården.

Läs mer (pdf)