Konfenrens

Vi bokar din konferens!
Vi har stor kompetens att erbjuda kompletta konferenspaket där vi mixar konferens, boende, måltider och upplevelser till en kundanpassad lösning. 

Ring eller mejla oss och du har ett paketerbjudande inom ett dygn. Erbjudandet innehåller alla delar av konferensen samt förslag på plats som passar just er. 

Tack vare vår bredd av samarbetspartners har vi möjlighet att på ett säkert sätt hitta rätt anläggning och miljö för att just dina önskemål och behov ska tillfredställas. De konferensanläggningar vi samarbetar med finner ni nedan.

Hotel City, Gävle
Hindåsgården konferens och spa
Högbo Brukshotell
Söderfors Herrgård
Älvkarleö Herrgård
Älvkarleby Turist- och konferenshotell

Om Ni har önskemål om annan anläggning, annan ort eller önskemål om aktivitet som kräver annan plats, bokar vi det också. 

Konferenspaket
Här presenteras de färdiga konferenspaket vi kan erbjuda.

Herrgårdsäventyret
Äventyrarna och Älvkarleö Herrgård erbjuder ett konferenspaket med boende, mat, konferenslokal och en aktivitet.

I paketet ingår en hotellnatt i enkel- eller dubbelrum, generös frukostbuffé, fika , lunchbuffé, tvårätters middag,  konferenslokal anpassad efter gruppens storlek samt äventyrs- eller teambuildingsaktivitet.

Läs mer (pdf)

Teamkonferens
Äventyrarna erbjuder två konferenspaket med fokus på teambuilding under två dagar. Vi kallar dessa middagsäventyret respektive bastubygget.

Vi kan också erbjuda möjligheten att köpa till en grupputvecklingskonsult som håller i utbildningen/konferensen. Vi samarbetar med grupputvecklingskonsulter med mångårig erfarenhet av grupputveckling och vi, Äventyrarna, har lång erfarenhet av fysiska grupputvecklingsarrangemang för stora och små grupper. 

Syftet med "Teamkonferensen" är att öka förståelsen för gruppdynamik och samarbete i grupp samt ge nycklar för grupputveckling. Här ges verktygen för att nå bättre resultat genom varandra.

Vid middagsäventyret är gruppens gemensamma mål för dagen är att bygga upp en festlokal med middag. Vid bastubygget är gruppens uppgift är att tillsammans bygga en bastu.

Läs mer (pdf)
Middagsäventyret
Bastubygget 

Vildmarkskonferens i Nationalparken
Vildmarkskonferens i Färnebofjärdens nationalpark är ett paket med teamupplevelseroch konferens under två dygn.

Paketet innehåller bland annat paddling i nationalparken, en övernattning i militärtält och en övernattning på Gysinge Herrgård, vandring med teamtävlingar, konferens både ute i det fria och i konferenslokal samt måltider i naturen och på Herrgården.

Läs mer (pdf)