7-kamper och andra tävlingar

Vi erbjuder fler olika tävlingar där fokus ändå ligger på att alla ska ha roligt. Detta kan vara den perfekta aktiviteten på konferensen, företagsfesten eller för privata sällskap och andra grupper.

7-kamp
7-kamper är rena tävlingsarrangemang och arrangeras som en rolig och annorlunda upplevelse eller som en teambuildande tävling.

Kamper finns för både stora och små grupper och arrangemanget anpassas med ledare och upplägg efter antalet deltagare i gruppen. Gruppen delas in i lag med 4-12 deltagare/lag. Antingen väljer ni själva vilka grenar som kampen ska innehålla eller så sätter vi ihop en kamp som passar just Er grupp. 

Arrangemanget tar cirka 1,5 -2,5 timme beroende på gruppen storlek och valet av grenar.

Läs mer (pdf)
 
Priser inkl. moms exkl. moms
-15 pers. 5300:- 4240:-
16-30 pers. 9150:- 7320:-
31-50 pers. 13200:- 10560:-
Vid större grupper, önskan om annat antal grenar eller för kombination med fika, middag eller vildmarksbad, begär offert.

Multisport
Vi anpassar arrangemanget med ledare och upplägg efter vilket antal deltagare det är i gruppen och vilken typ av grupp Ni är. Tävlingen kan arrangeras som individuell, 2-mannalag eller som en stafett med 3-5pers/lag. Specialupplägg för större lag finns också.

Tävlingen kan göras som väldigt fysiskt ansträngande eller mer som en lite tuffare utflykt. Antingen väljer ni själva ut vilka 2-4 moment som ska ingå i tävlingen eller så överlåter Ni detta åt oss. Momenten kan exempelvis vara mountainbike, längdskidor eller paddling. All nödvändig utrustning ingår förutom tävlingskläder och löparskor.
Vid växling mellan grenarna finns vätskekontroller.
 
Tävlingen kan arrangeras året runt och grenarna anpassas efter årstid och väder.
Arrangemanget tar ca 2-3 timmar, men kan anpassas önskemål.

Vi offererar pris beroende på upplägg, för prisexempel se pdf.

Läs mer (pdf)


Tipskoordinatorientering
Gruppen delas in i 2-4 mannalag. Lagen får en varsin karta med koordinatsystem på och en lista med koordinater till ca 20 kontroller. Vid varje kontroll sitter en fråga av 1X2-modell. Promenad i ca 2 timmar eller så länge ni önskar att tävlingen ska pågå.

För att vi ska arrangera aktiviteten på annan plats än Engeltofta krävs att det finns tillgång till en bra karta.

Tipskoordinatorienteringen kan arrangeras för både små och stora grupper och har egentligen ingen begränsning i antal deltagare. Vi arrangerar tävlingen året runt.

Läs mer (pdf)
 
Priser inkl. moms exkl. moms
Grupp upp till 20 pers. 5000:-/grupp 4000:-/grupp
Grupp 21-80 pers. 225:-/pers. 180:-/pers.
Vid grupper över 80 personer eller om ni önskar arrangemanget på annan plats, begär offert.